Coşul meu
Mini Coş
Rezervor WC, incastrat, Grohe Rapid SL 38772001, 50 x 113 cm, placa actionare cu finisaj cromat
1336
Cod produs GROHE017

Rezervor WC, incastrat, Grohe Rapid SL 38772001, 50 x 113 cm, placa actionare cu finisaj cromat

1336 ,00 lei
/bucata
- +

Livrare 2-5 zile lucrătoare.

Transportat în cele mai sigure condiții.

Plata in rate STAR Card

Din aceeaşi colecţie

Descriere si specificatii tehnice

none

Sistemul Rapid SL de la Grohe reprezinta solutia ideala pentru proiectarea baii de vis, oferind o metoda sigura si rapida de instalare pentru chiuvetele suspendate, bideuri, pisoare si WC-uri. Disponibil in trei inaltimi diferite de instalare, fiecare cadru vine preasamblat cu elemente de fixare pentru articolele sanitare si este supus unor teste riguroase - cadrele de WC sunt testate pentru a suporta pana la 400 kg.

Rezervorul WC Rapid SL 38772001 de la Grohe se monteaza incastrat, contribuind astfel la un aspect modern si elegant al spatiului sanitar. Acesta este fabricat din metal si plastic. Cadrul din otel este certificat pentru a suporta sarcini de peste 400 kg, asigurand astfel o stabilitate maxima.

Sistemul de spalare dubla GROHE EcoJoy este prietenos cu mediul, reducand consumul de apa cu pana la 50%. Zgomotul este redus la minimum datorita tehnologiei GROHE Whisper, care utilizeaza fitinguri cu zgomot redus si instalatii sanitare separate.

Setul este complet, cu suporturi de perete si o placa de actionare a apei cu design atractiv si finisaj cromat. Cu acest sistem performant, baia dvs. va fi nu doar functionala, ci si eleganta si prietenoasa cu mediul.

Specificatii tehnice
More Information
Brand Grohe
Garantie Persoana Fizica (luni) 60
Garantie Persoana Juridica (luni) 60
Codul de produs al furnizorului 38772001
Gama Rapid SL
Tip montaj incastrat
Include placa de actionare da
Inaltime (cm) 113
Latime (cm) 50
Volum (L) 2.6 - 9
Pachetul include rezervor + clapeta + elemente de fixare