Nu ai produse adăugate în lista cu dorințe.

Coşul meu

Mini Coş

Politica de confidentialitate si GDPR

1. Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale

(*pentru afisare pe pagina web sau in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

Poltergeist SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al www.Euro-instal.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line, fiind inregistrata sub Nr. 26337 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Poltergeist SRL. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plati, companii de curierat etc.).

Accesul/vizitarea acestui website de catre tine se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al tau cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Poltergeist SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-lui www.Euro-instal.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, te rugam sa vizitezi periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ai agreat sa le respecti.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Poltergeist SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Poltergeist SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de tine prin intermediul site-ului  www.Euro-instal.ro, prin completarea formularelor de inregistrare si comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Drepturile persoanelor inregistrate

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de tine va fi considerata si va reprezenta consimtamintul tau expres ca datele tale personale sa fie folosite de Poltergeist SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca doresti ca datele tale personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne poti notifica oricand acest lucru in scris la urmatoarea adresa: Poltergeist SRL, Str. Ovidiu Cotrus, Nr. 24, Timisoara, Jud Timis.

Definitii

date cu caracter personal - orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Informatii colectate

Colectarea datelor personale de catre www.Euro-instal.ro se face prin trei modalitati:

  • direct de la utilizator: in momentul abonarii la serviciile oferite de SC Poltergeist SRL. Pentru a tine evidenta folosirii site-ului poate aparea necesitatea de a-ti cere informatii cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa etc.)
  • din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului wwww.Euro-instal.ro, furnizezi anumite informatii despre tine, cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde ai intrat, durata vizitei, Poltergeist SRL inregistrand aceste date.
  • prin intermediul cookie-urilor: cand vizitezi www.Euro-instal.ro este posibil sa iti fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea peferintelor tale.

Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul tau de banca.

Datele colectate sunt adrese IP si cookie-uri.

Cookie-uri

Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului tau de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul tau. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doresti acest lucru, poti reseta browser-ul, sa fii anuntat de fiecare data cand primesti cate un cookie sau sa refuzi acceptarea acestor cookie-uri. Este important sa stii ca daca ai setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni din site sa nu poata fi vizualizate normal. Daca nu doresti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care iti permite sa respingi sau sa accepti caracteristicile/functiile Cookies. Dar te rugam sa retii ca Cookies ar putea fi necesare pentru a-ti putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

www.Euro-instal.ro nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul tau, instalate de o terta parte. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a te identifica.

Poltergeist SRL poate colecta de la tine date cu caracter personal, dar numai cu acordul tau si daca ni le furnizezi voluntar. Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.Euro-instal.ro cere informatii prin care poti fi identificat sau prin care te putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri

  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor tale;
  • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ai cerut sau achizitionat;
  • Pentru transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
  • Asigurarea serviciilor de transport achizitionate de tine;
  • Facturarii serviciilor comandate de tine;
  • Efectuarii platii on-line;
  • Asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
  • Inregistrarii tale ca membru in programul de fidelizare www.Euro-instal.ro;

Poltergeist SRL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesezi in interiorul site-ului Euro-instal.ro, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.

Poltergeist SRL poate folosi in cadrul Euro-instal.ro cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a-ti furniza un serviciu cat mai bun.

In plus fata de informatiile personale sistemele noastre colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezuma la, adresa de IP a computerului cu care accesezi site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit si timpul petrecut in site.

Atunci cand vizitezi situl este posibil ca date despre tine sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate online.

Protejarea informatiilor confidentiale

Informatiile colectate de la tine sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. Poltergeist SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverul pe care Site-ul Euro-instal.ro este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a-ti proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul tau de banca.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

Poltergeist SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de Poltergeist SRL

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Poltergeist SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Poltergeist SRL.

Contact - probleme sau intrebari

Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca ai probleme sau reclamatii, te rugam sa ne trimiti un email la adresa comenzi@Euro-instal.ro.

2. Politica GDPR

Ne-ai acordat incredere, navigand si facand cumparaturi in magazinul frumusetii tale, Euro-instal, si iti multumim pentru vizitele tale. Euro-instal te asigura ca va prelucra datele tale doar in mod necesar, limitat, justificat si transparent, potrivit vointei tale, conform schimbarilor si modificarilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 ("GDPR").

Acesta este motivul pentru care am decis sa te informam prin acest ghid de prelucrare a datelor cu caracter personal referitor la:

  • Cine suntem?
  • Ce sunt datele personale?
  • Ce date prelucram despre tine?
  • In ce mod colectam si prelucram datele tale?
  • Crearea de profiluri in scop de marketing direct
  • Cat timp pastram datele tale?
  • Cu cine impartasim datele tale?
  • Cand transferam datele tale in afara spatiului Uniunii Europene sau SEE?
  • Ce masuri de securitate asiguram pentru protectia datelor tale?
  • Care sunt drepturile si opțiunile tale in privinta datelor pe care le prelucram?
  • Intrebari si solicitari privind protectia datelor?
  • Cand se actualizeaza acest ghid?

Aceeasi abordare o vom avea de fiecare data cand ne vizitezi sau iti faci cumparaturile la Euro-instal.

Ne rezervam dreptul de a adapta si modifica ghidul de prelucrare a datelor in folosul consumatorilor oricand va fi necesar, in mod legal, justificat si fundamentat, atunci cand modificarile legislative impun acest demers in activitatile prin care prelucram datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, www.Euro-instal.ro, orice astfel de modificari si te vom informa in mod corespunzator.

Cine suntem?

Înființată încă din anul 1998, compania POLTERGEIST SRL și-a câștigat un statut important în sectorul instalațiilor, fiind recunoscută pentru calitatea produselor sale destinate construcțiilor civile și industriale. Cu o vechime de peste 21 ani, înființată ca societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral românesc, se situează printre primele societăți din sfera instalațiilor termice si sanitare, fiind certificata ISO 9001 si ISCIR.

Raportul calitate/preț, profesionalismul serviciilor și stocul generos de mărfuri au ajutat compania să devină un lider pe piața instalațiilor în zona de vest a tării cu o rețea de 20 magazine și colaborări și livrări în toată țara.

Seriozitatea companiei, în colaborările cu clienții, a condus la crearea de colaborări bazate pe avantaje multiple:

O gama multiplă de produse, care însumează peste 60.000 de articole. Stocuri actualizate la zi, pentru a pune la dispoziția clienților întreaga gama de produse care asigura buna funcționare a unei instalații termice sau de climatizare la prețul care îti convine.

Un colectiv format din oameni specializați, gata să execute cerințele clienților. Distribuirea produselor și furnizarea lor într-un interval de timp scurt. Serviciile unui compartiment de service autorizat. Garanție minim 2 ani la toata gama de produse.

Pagina de internet www.Euro-instal.ro care asigură accesul la informații, comenzi și vizualizarea ofertelor promoționale.

Prețuri accesibile și produse de calitate superioară. Legături permanente cu clienții interesați de produsele existente în stoc, s-au creat și datorită profesionalismului de care echipa EuroInstal a dat dovadă de-a lungul timpului. Societatea se bucură de recunoașterea calității serviciilor atât din partea clienților mulțumiți, cât și din partea altor firme din acest sector, firme concurente.

Compania POLTERGEIST SRL asigură adițional clienților consultantă gratuită, asistență tehnică si servicii de garanție. Prin colaborarea cu firma POLTERGEIST SRL mulți clienți economisesc timp prețios prin achiziționarea produselor dintr-o singură locație, nefiind nevoie de o altă deplasare pentru ridicarea produselor sau realizarea altor demersuri.

Compania POLTERGEIST SRL este o societate complexă cu un număr mare de clienți, care oferă pe lângă serviciul ireproșabil de achiziții de produse, și consultantă specializată, fiind astfel un partener de afaceri ideal și competitiv.

Ne poti contacta oricand la:

Ce date prelucram despre tine?

Ce sunt datele personale?

Datele personale inseamna orice date sau informatii care ne ajuta sa te putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tau) sau indirect (de exemplu, in functie de profilul pe care il cream pentru a-ti transmite oferte personalizate). Anumite informatii sunt mai putin evidente (cum ar fi preferintele si obiceiurile tale la cumparaturi, IP-ul computerului tau, dar, asociate cu persoana ta, ne ajuta sa te putem identifica si se circumscriu astfel notiunii de "date personale".

Intentia Euro-instal este de a colecta si prelucra doar datele care ne sunt necesare pentru inregistrarea ta, efectuarea, plasarea si finalizarea comenzilor tale si pentru livrarea bunurilor catre persoana si adresa pe care ne-o vei indica. Doar pentru acest scop, magazinul nostru are nevoie de urmatoarele tipuri de date personale:

  • Nume si prenume
  • Adresa de e-mail
  • Numarul de telefon
  • Sexul
  • Varsta
  • Informatii despre produsele si serviciile achizitionate
  • Gradul de utilizare si activitatile tale pe platforma Magazinului Online
  • Interese si preferinte referitoare la produsele din website.

Mai exact, am prezentat datele cu caracter personal ("Date" sau "Date Personale") pe care le colectam direct de la tine, care rezulta din interactiunea cu tine si pe care noi sau partenerii nostri le urmarim in vederea furnizarii produselor comandate, sau pentru a-ti oferi diverse oferte personalizate, atunci cand navighezi/ faci cumparaturi pe site-ul nostru web sau atunci cand utilizezi diverse dispozitive (computer, tableta, sau telefon mobil).

In principiu, Euro-instal se adreseaza consumatorilor cu capacitate deplina de exercitiu, de peste 18 ani, dar si persoanelor carora legea le recunoaste dreptul de a reprezenta sau actiona in numele unei persoane cu capacitate de exercitiu restransa. Minorii cu capacitate de exercitiu restransa, cu varsta intre 14 si 18 ani pot sa isi creeeze conturi pe website-ul Euro-instal doar cu aprobarea legala a parintilor/tutorilor/altor reprezentanti legali, aprobare transmisa in scris de parinti/tutori/alti reprezentanti legali. Minorii fara capacitate nu isi pot crea conturi pe website-ul Euro-instal.

Compania noastra nu prelucreaza date personale ale minorilor, indiferent de varsta, pentru crearea de profiluri de client, in vederea transmiterii unor oferte personalizate prin sms, e-mail, sau alte canale de comunicare. Compania noastra nu va desfasura activitati de marketing, tombole sau concursuri, si nici nu va folosi tehnici de tracking sau de tip cookies in vederea determinarii persoanelor minore sa consimta si/sau să inregistreze sau transmita datele lor personale pe site-ul Euro-instal.

Scopul nostru este de a limita posibilitatea unor persoane minore la incheierea unor operatiuni de cumparare nelegale sau neautorizate de parinti/parintele care exercita autoritatea parinteasca sau in grija caruia a fost incredintat/tutore/reprezentantul legal. Eventualele operatiuni de cumparare efectuate de catre minori trebuie sa indeplineasca cerintele de legalitate, sa fie autorizate de parinti/parintele care exercita autoritatea parinteasca sau in grija caruia a fost incredintat/tutore/reprezentantul legal, precum si sa garanteze colectarea, procesarea si pastrarea datelor persoanele doar in scopul declarat, pe termen limitat, cu consimtamantul minorului, a parintelui si/sau a reprezentantului sau, in vederea respectarii dreptului absolut la protectie.

In ce mod colectam si prelucram datele tale?

Euro-instal colecteaza si prelucreaza datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci si livrarea produselor pe care ti le doresti, imbunatatirea experientelor tale in website-ul Euro-instal, oferirea de asistenta si suport atunci cand utilizezi website-ul Euro-instal / contul de client, sau pentru a-ti crea un profil de client in vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Crearea de profiluri in scop de marketing direct

Atunci cand iti trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificari push-up) putem folosi anumite „tehnici de creare a profilurilor” respectiv, o modalitate de prelucrare automata a datelor tale constand in special in analiza si interpretareadatelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferintele, interesele tale la cumparaturi in website-ul Euro-instal. In scop de profilare, Euro-instal nu prelucreaza date sensibile privind orientarea sexuala, credintele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul si preferintele tale personale la cumparaturi reies din istoricul tau de vizite si/sau cumparaturi in website-ul Euro-instal, din utilizarea de catre tine a aplicatiei mobile, din situatia ta financiara care rezulta in urma cumparaturilor pe care le faci, si alte interese personale pe care ni le-ai furnizat, interese comune cu ale altor clienti.

Iti poti modifica preferintele tale de marketing direct in contul de client de Euro-instal.ro, oricand ulterior inregistrarii tale drept client Euro-instal, direct in contul de client.

Te poti opune crearii de profiluri in scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consimtit anterior, prin retragerea consimtamantului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ai optat anterior. Pentru mai multe detalii vezi mai jos sectiunea „Drepturile si optiunile tale”.

Cat timp pastram datele tale?

Euro-instal prelucreaza datele tale pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate si conform politicilor noastre de retentie a datelor personale. In anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite pastrarea datelor pentru o perioada mai indelungata.

Pastram informatiile personale atata timp cat este necesar pentru a furniza in siguranta Serviciile pe care le-ai solicitat sau pentru alte scopuri, cum ar fi respectarea obligatiilor legale, rezolvarea disputelor si punerea in aplicare a politicilor noastre.

Dupa ce nu mai este necesar sa pastram informatiile tale personale, vom dispune stergerea intr-un mod sigur, in conformitate cu politicile noastre de pastrare si stergere a datelor. Vom respecta dreptul tau legal de a solicita stergerea informatiilor personale din sistemul nostu.

Obligatiile legale sau contractuale ne impun pastrarea datelor tale pentru o anumita perioada de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apararea drepturilor noastre in justitie).

Vom pastra datele tale doar atat timp cat detii un cont de client si/sau continui sa faci cumparaturi in website-ul Euro-instal. Daca iti dezactivezi contul de client din Magazinul Online, datele asociate contului tau de client vor fi sterse sau anonimizate astfel incat sa nu mai poti fi identificat in sistemele noastre de evidenta a datelor, exceptand cazul in care suntem obligati sa pastram datele tale pentru o perioada mai lunga, in baza legii sau interesului nostru legitim.

In acest fel iti vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta si prelucra din nou datele tale daca ni le vei oferi din nou in website-ul Euro-instal.

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimtamantul la prelucrarea datelor, evidentiate in tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop pana canditi retragi consimtamantul privind prelucrarea in scopul respectiv, cu exceptia cazului in care suntem obligati sa mentinem aceste date pentru o perioada mai lunga potrivit legii, pentru raportari la autoritatile publice, sau pentru a ne apara drepturile in justitie.

Te informam ca ne bazam pe consimtamantultau atunci cand prelucram datele tale pentru a-ti transmite:

  • oferte personalizate pe baza de publicitate comportamentala online;
  • oferte personalizate bazate pe profilarea pe care o facem in scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms, email;
  • oferte bazate pe audientele personalizate (pe liste de clienti) in Facebook;
  • * Consimtamant – va insemna acordul tau liber, specific si informat prin care acceptifara dubiu ca datele tale să fie prelucrate de catre noi in scopul pentru care iti dai acordul. In website-ul Euro-instaliti poti exprima consimtamantul prin actiunea ta de a bifa casuta relevanta asociata scopului si mijlocului de prelucrare precizat in prezenta Nota de informare.

Cu cine impartasim datele tale?

Datele tale personale pot fi transmise catre si pot fi prelucrate de partenerii nostri de incredere pentru a-ti furniza produse.

Pentru a-ti furniza produsele comandate in website-ul Euro-instal, vom partaja datele tale cu partenerii nostri de incredere. Selectam foarte atent partenerii si furnizorii care efectueaza, in numele nostru, operatiuni suport activitatii noastre. Impartasim cu acestia doar datele personale necesare realizariiactivitatilor specifice pe care le incredintam acestora.

Atunci candexternalizam anumite activitaticatre partenerii nostri de incredere depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica in prealabil daca acestia asigura protectia datelor tale prin masuri stricte de securitate a datelor si vom incheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.

Mai exact, transmitem unele date catreterteparti (furnizorii si partenerii nostri) pentru realizarea functiilor si serviciilor necesare operariiactivitatilor Magazinului Online, cum ar fi:

  • furnizorul care ne asigura servicii de stocare a datelor pe servere externe situat in Romania;
  • furnizorul aplicatiei de gestionare a operatiunilor in depozit si punctele de preluare a produselor, sau care ne ajuta sa va printam si livram facturile produselor livrate in localitati situate in Romania;
  • furnizorul serviciilor de comunicari si transmiteri corespondenta pe e-mail situat in Germania, care detine certificarea PrivacyShield (Scutul de Confidentialitate UE);
  • furnizorul aplicatiei WMS de gestionare a operatiunilor in depozit si punctele de preluare a produselor, sau care ne ajuta sa iti printam si livram facturile produselor livrate in localitati situate in Romania;
  • furnizorul serviciilor de telefonie mobila care ne ajuta sa tinemlegatura cu tine, situat in Romania;
  • curieri tertiautorizati de noi sa livreze produsele cumparate de tine (Urgent Cargus, Pallex );
  • procesatorii de plati care sunt autorizati de noi sa intermedieze platilein sistem 3D Secure (Netopiapayments, Star BT);

Impartasim datele tale cu partenerii nostri si in scopuri de marketing

Pentru a-ti oferi produse personalizate intereselor si preferintelor tale, prelucram anumite date cu unii parteneri care ne ajuta sa iti adresam ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-ti transmite oferte personalizate prin reclame tinta cu ajutorul functiei de audiente personalizate pe liste de clienti, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-ti transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentala online derulate cu Google AdWords. Modul in care Facebook sau Google prelucreaza datele tale este prezentat in tabelul din aceasta Politica de prelucrare a datelor.

Transmiterea datelor catreautoritati si institutii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autoritatilor sau institutiilor publice competente, atunci cand ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spalarii banilor; depunerea declaratiilor, situatiilor financiare la autoritatile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date catreinstantele judiciare atunci cand ne aparam in justitie, sau in fata altor autoritati publice.

Accesul auditorilor si consultantilor

Daca vom decide in viitor sa instrainamactiunile sau afacerea Euro-instal vom oferi acces sau transmite auditorilor si consultantilorpotentiali(ilor) cumparatori datele clientilornostri pentru efectuarea auditului necesar achizitieiactiunilor/ afacerii. Pentru acest scop, ne vom asigura ca orice potentialcumparator va urmari si implementa masurile de securitate necesare pentru protectia datelor tale, iar partile vor semna in prealabil un contract de prelucrare a datelor pentru scopul tranzactiei.

Cand transferam datele tale in afara spatiului Uniunii europene sau SEE?

Ca si regula, datele tale nu sunt stocate intr-o tara situata in afara Uniunii Europene sau Spatiului Economic European („SEE").

Totusi, unele date pot fi transferate catre partenerii nostri care ne ajuta sa operam activitatile website-ului Euro-instalsi sunt situati in afara spatiului Uniunii Europene. Insa, cu fiecare dintre acesti parteneri am depus eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca exista masuri adecvate de protectie a datelor.

Atunci canditi transmitem oferte personalizate prin reclame tinta apelam la functia de audiente personalizate gestionata de Facebook, Inc. situat in afara UE/Spatiului Economic European, care insa este certificat conform informatiilor disponibile public conform cerintelor Scutului de Confidentialitate UE-SUA (considerat a asigura un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeana catreorganizatii din Statele Unite). Iti recomandam sa consulti si Politica de confidentialitate a Facebook pe site-ul acesteia.

Daca vom transfera datele tale si catrealti parteneri/ furnizori ai Euro-instalsituati in state care nu asigura un nivel adecvat de protectie a datelor transmise, ne angajam sa luam toate masurile necesare pentru a ne asigura ca respectivii parteneri/furnizori respecta termenii si conditiile stabilite in aceasta Politica. Aceste masuri pot include in plus implementarea unor standarde de protectie a datelor (de ex. ISO 27001), a unor clauze contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene, precum si a unor sisteme de control direct al acestor mecanisme.

Ce masuri de securitate asiguram pentru protectia datelor tale?

Euro-instalasigura masurile tehnice si organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea si pastrarea datelor in siguranta, inclusiv impotriva accesului neautorizat, al utilizarii neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterarii datelor. Ne angajam sa pastram datele tale personale in siguranta si luam toate masurile de protectie rezonabile pentru a face acest lucru.

Implementam procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT si de monitorizare si audit al securitatii sistemelor si infrastructuri IT conform politicilor interne Euro-instal.

In plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele incheiate cu acestia) ca si parteneri nostri de increderegestioneaza masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le impartasim cu acestia.

Care sunt drepturile si optiunile tale in privinta datelor pe care le prelucram?

Dorim sa ne asiguram ca in orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale si ca iti poti exercita efectiv drepturile si optiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura ca ai controlul efectiv al datelor tale, te informam ca ai urmatoareleposibilitati bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispozitie:

  • poti gestiona din contul de client accesarea, rectificarea sau stergerea directa a unor date disponibile in contul tau de client in website-ulEuro-instal;
  • vei putea sterge cookie-urile sau istoricul navigarilor din setarile website-ului Euro-instal; in plus, poti alege sa modifici setarile browser-ului pe care ilfolosesti astfel incat sa restrictioneziurmarirea de catre cookie-uri a comportamentului tau in website-ulEuro-instal(totusi, aceste restrictionariiti pot afecta experienta de navigare in website-ulEuro-instal);
  • platformele social media si motoarele de cautare (de ex. Google sau Facebook) iti ofera posibilitatea de a gestiona diverse optiuni privind modul in care alegi sa iti prelucreze datele.

In plus acestor optiuni, GDPR itiofera, in calitate de persoana vizata, drepturile descrise mai jos. Inainte de a da curs oricareisolicitari privind drepturile tale, ne vom asigura ca esti titularul datelor cu privire la care alegi sa itiexerciti aceste drepturi, iar pentru acest scop iti putem solicita unele informatii/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Corespondenta pe care o vom purta cu tine o vom putea pastra pentru a asigura ca tinem evidenta solicitarilor si siraspunsurilor privind drepturile tale.

Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informatii clare, transparente, usor de inteles si usor accesibile cu privire la modul in care prelucram datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, in calitate de persoana vizată. Aceste informatii despre datele, scopul si modul in care noi prelucram datele tale sunt incluse si in aceasta politica.

Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucram despre tine, fara a percepe vreun fel de taxa la primele furnizari de date. Daca vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate si nejustificate.

Pentru a-ti exercita dreptul de acces, ne poti trimite solicitarea ta prin: comenzi@euro-instal.ro;

Dreptul la rectificarea datelor. In cazul in care identifici ca datele tale pe care le prelucram sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne poti trimite o solicitare de rectificare/stergere a datelor la adresa de e-mail: comenzi@euro-instal.ro;

Dreptul de a te opune marketing-ului direct (inclusiv profilarea in scop de marketing direct).

Te poti opune oricand si dezabona la comunicarile noastre de marketing direct in orice moment. Poti face acest lucru usor prin ada click pe linkul „dezabonare" in orice e-mail pe care le vom trimite catre tine.

In plus, poti opta pentru retragerea consimtamantuluitau exprimat anterior pentru transmiterea de oferte personalizate bazate pe profilare prin canale de comunicare email, sms sau notificaripush-up direct din contul de client.

Retragerea consimtamantului (prin dezabonare sau solicitare scrisa) nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantuluiinainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a te opune prelucrarii bazate pe interes legitim.

Te poti opune in orice moment oricareiprelucrari de date atunci cand la o astfel de prelucrare ne bazam pe interesul nostru legitim. Consulta sectiunea „Care este temeiul juridic al prelucrarii datelor?" din tabelul de mai sus pentru a identifica situatiile in care prelucrarea noastra se bazeaza pe interesul nostru legitim.

Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: comenzi@euro-instal.ro;

Dreptul de stergere a datelor (dreptul de a fi uitat).

Ai dreptul de a ne solicita stergerea datelor tale in oricare dintre situatiileurmatoare:

  1. datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
  2. iti retragi consimtamantul pe baza caruia am prelucrat datele tale si nu exista un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
  3. te opui prelucrarii datelor atunci cand prelucram datele in scop de marketing direct (inclusiv, profilarea in scop de marketing direct),
  4. te opui prelucrarii datelor bazat pe interesul nostru legitim si nu putem sa demonstram ca avem motive legitime care justifica prelucrarea si care
  5. prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor tale;
  6. datele personale sunt prelucrate contrar legii
  7. datele personale trebuie sterse pentru a ne conforma obligatiilor noastre legale.

Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de stergere a datelor daca: (i) suntem tinuti sa ne conformam unor obligatii legale de a pastra datele; sau (ii) daca datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in justitie.

Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: comenzi@euro-instal.ro;

Dreptul de a restrictiona prelucrarea

Ai dreptul de a obtine din partea noastrarestrictionareaprelucrarii datelor in una din situatiile descrise mai jos.

  1. exactitatea datelor este contestata de tine (persoana vizata), pentru o perioada care ne va permite sa verificam corectitudinea datelor;
  2. prelucrarea datelor este ilegala iar tu (persoana vizata) te opui stergerii datelor si ne solicitirestrictionareaprelucrarii acestor date;
  3. nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizata) pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;
  4. tu (persoana vizata) ridici unele obiectii cu privire la prelucrarea datelor bazata pe interesele noastre legitime, in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului le depasesc pe cele ale persoanei vizate (adica ale tale).
  5. Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: comenzi@euro-instal.ro;

Dreptul de portabilitate.

Atunci cand prelucram datele tale in baza consimtamantului sau executarii contractului, si in mod automat, vei avea dreptul sa ne soliciti transferul datelor tale: (a) catre tine sau (ii) catre un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situatie presupune ca ai optiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client catre un alt operator de date (de ex. catre un operator care administreaza un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct in mod activ (exceptand orice date derivate sau create/ dezvoltate de Euro-instal, cum ar fi spre ex. un profil de client).

Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mailcomenzi@euro-instal.ro; si transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici intr-un format structurat si care permite reutilizarea datelor (de ex. in format XML, JSON, CSV).

Dreptul de a face plangeri la autoritatea de supraveghere

Ai dreptul sa depui orice plangeri in fata A.N.S.P.D.C.P. asupra modului in care noi prelucram datele tale personale. Totusi, speram ca vei decide sa discuti mai intai cu noi, inainte de a depune orice plangeri la A.N.S.P.D.C.P. Protectia datelor tale este foarte importanta pentru noi si vom lua toate masurile necesare pentru a solutiona orice problema cu privire la controlul si securitatea datelor tale.

De asemenea, te poti adresa cu diverse intrebari si catre A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protectiei datelor din Romania. Potigasi unele ghiduri si linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autoritatii http://www.dataprotection.ro/

Intrebari si solicitari privind protectia datelor

Euro-instaliti sta la dispozitie pentru orice nelamuriri, clarificari sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezentul ghid de prelucrarea datelor. Ne poti contacta si pentru orice sugestii sau comentarii legate de acest ghid sau modul in care colectam si utilizam datele tale, la datele de contact ale DPO de mai jos.