X

Plata si livrare

Coletarea comenzilor se efectueaza in 24-48 ore, zile lucratoare. Livrarea coletelor se face in 1-6 zile lucratoare.

In momentul in care coletul este pregatit pentru a fi predat curierului vei fi notificat printr-un SMS precum si pe email, cu numarul de awb.

 

Tarife de ambalare

Pentru a ne asigura ca produsele tale ajung in siguranta la tine, percepem o taxa de ambalare pentru anumite categorii de produse voluminoase.

Taxa de ambalare se aplica o singura data pentru fiecare categorie de produse comandata.

Taxa de ambalare va fi afisata clar in cosul de cumparaturi si pe factura.

Te rugam sa ai in vedere ca, daca in cosul tau de cumparaturi se afla produse din mai multe categorii de taxe de ambalare, se vor cumula.

 

Modalitati de plata

1. Online cu card bancar prin Stripe 

Stripe este unul dintre cele mai sigure platforme de plati internationale depasind chiar cele mai stricte standarde de securitate si care actioneaza in peste 47 de tari. Unele dintre cele mai mari companii din lume, inclusiv Amazon, Booking, Pinterest, Lyft, Twitter, Shopify, folosesc Stripe.

Toate tranzactiile sunt protejate SSL (Secure Socket Layer). Informatiile dumneavoastra sunt transmise in siguranta in timpul procesarii tuturor platilor.

Stripe este un furnizor de servicii PCI de nivel 1, care este cel mai inalt grad de securitate a procesarii platilor. Poti fi sigur ca informatiile tale sunt sigure si securizate.

Toate datele cardurilor sunt criptate si stocate in siguranta in centrul de date de ultima generatie al Stripe. Acest lucru asigura atat securitatea, cat si integritatea informatiilor.

Datele ce vor fi introduse pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:

    • numarul cardului (16 cifre)
    • data expirarii (luna și anul)
    • codul CVC sau CVV (3 cifre)

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

2. Ramburs

Plata ramburs este disponibila pentru achizitiile online in limita a maxim 10.000 lei (TVA inclus). Pentru comenzile cu valori de peste 10.000 de lei (TVA inclus), este necesara plata cu cardul direct pe site sau cu ordin de plata.

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.
Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

3. Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi BT

STAR Forte este cardul de cumparaturi, cu o linie de credit generoasa, cu care poti cumpara in 6 RATE fara dobanda.  
De fiecare data, cand folosesti cardul la cumparaturi, primesti bani in puncte STAR pe card. 1 punct = 1 leu

Ce poti face cu punctele? Acestea sunt bani pe care ii poti cheltui in reteaua magazinelor partenere STAR.
Euroinstal este unul dintre acestea.

Pentru mai multe detalii, click aici

4. Prin transfer bancar (Ordin de plata)
Imediat dupa plasarea comenzii vei primi prin email o factura si detaliile contului bancar in care trebuie sa faci plata. Dupa confirmarea platii comanda ta va fi expediata in cel mai scurt timp.

 

Informatii utile

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online. Comenzile telefonice nu au prioritate. Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate de catre clienti (indiferent ca sunt plasate telefonic sau pe euro-instal.ro).

Comenzile nu se confirma telefonic! Clientii primesc pe email si sms (adresa de email scrisa la plasarea comenzii) statusul comenzii si cand aceasta este livrata din sediul Euroinstal.

Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti un e-mail la adresa comenzi@euro-instal.ro.

Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Te asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.