X

Viessmann

Viessmann

Vezi lista parteneri Viessmann Service in Romania

Viessmann este un producator german de renume mondial, specializat in producerea si furnizarea de echipamente de incalzire eficiente energetic, inclusiv centrale termice pe gaz. Cu o experienta de peste 100 de ani in industria de incalzire, Viessmann este unul dintre cei mai mari si mai inovativi producatori de centrale termice pe gaz din lume.

Cu o gama larga de centrale termice pe gaz de inalta eficienta energetica, Viessmann pune accent pe calitatea superioara si pe inovatie, cu scopul de a oferi produse de inalta performanta. In plus, centrul de cercetare si dezvoltare al companiei asigura o imbunatatire continua a produselor prin inovare si dezvoltare tehnica.

Viessmann se concentreaza pe eficienta energetica, confortul si siguranta clientilor sai, iar produsele sale sunt recunoscute in intreaga lume pentru calitatea, performanta si durabilitatea lor. Cu o prezenta globala puternica, compania germana este lider pe piata de incalzire si are o reputatie excelenta in randul clientilor sai.