Coşul meu
Mini Coş

Valvex

Valvex

Valvex este un producator polonez de solutii de instalatii sanitare si termice, specializat in productia de robinete si vane. Compania a fost fondata in 1992 si de atunci a devenit unul dintre liderii din industrie, furnizand produse de inalta calitate in intreaga Europa.

Valvex ofera o gama larga de produse, inclusiv robinete, vane, accesorii pentru bai si bucatarii, precum si sisteme de incalzire si climatizare. Toate produsele sunt dezvoltate cu tehnologii moderne, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si respectand mediul inconjurator.

Motto-ul Valvex este Design in perfect harmony, subliniind angajamentul companiei de a oferi nu numai solutii tehnice eficiente, ci si un design atractiv si armonios. Designul Valvex combina formele curate si moderne cu materiale de calitate superioara, creand produse elegante si durabile.

Cu o experienta de peste 25 de ani, Valvex se concentreaza pe inovare si dezvoltare constanta, astfel incat sa poata oferi cele mai bune solutii pentru clientii sai. Produsele Valvex sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor si sunt utilizate in proiecte de constructii de inalta calitate, atat in ​​sectorul rezidential, cat si in cel comercial.

Valvex este o alegere excelenta pentru cei care cauta produse de calitate superioara, cu un design modern si durabil, si care isi doresc solutii eficiente pentru instalatiile lor sanitare si termice.

Setați direcția descendentă

Grid List
Setați direcția descendentă

Grid List
Cele mai vândute