Coşul meu
Mini Coş
După
Preţ

Vaillant

Vaillant

Vezi lista parteneri Vaillant Service in Romania

Cu o experienta de peste 140 de ani, Vaillant este un brand recunoscut in intreaga lume pentru calitatea si inovatia produselor sale. Specializata in productia de centrale termice si sisteme de incalzire, compania se concentreaza pe dezvoltarea de solutii de incalzire sigure, eficiente din punct de vedere energetic si cu un impact minim asupra mediului.

Motoul Vaillant, Innovation and Responsibility, reflecta angajamentul brandului de a inova si de a dezvolta produse si tehnologii avansate pentru a imbunatati calitatea vietii oamenilor si a proteja mediul inconjurator. In plus, Vaillant se angajeaza sa fie un brand responsabil, luand in considerare impactul produselor sale asupra mediului si asumandu-si responsabilitatea pentru reducerea amprentei de carbon.

De la centrale termice conventionale la sisteme de incalzire inovatoare cu pompa de caldura, Vaillant ofera o gama variata de produse de incalzire si apa calda menajera, adaptate nevoilor si preferintelor fiecarui client. In plus, Vaillant se concentreaza pe eficienta energetica si utilizarea surselor de energie regenerabila pentru a reduce costurile de incalzire si a proteja mediul inconjurator.

In calitate de partener Vaillant, Euroinstal ofera o gama completa de produse Vaillant, inclusiv centrale termice conventionale si cu condensare, precum si sisteme de incalzire cu pompa de caldura. Oferim, de asemenea, servicii de instalare si mentenanta pentru toate produsele noastre Vaillant, pentru a ne asigura ca clientii nostri primesc cele mai bune solutii de incalzire pentru nevoile lor specifice.

Pentru a va asigura ca beneficiati de cele mai bune produse Vaillant, contactati Euroinstal si veti avea parte de o echipa de specialisti cu experienta, gata sa va ajute in alegerea celei mai bune solutii pentru locuinta dumneavoastra.

Setați direcția descendentă

Grid List
 1. 95 ,00 lei
 2. 64 ,00 lei
 3. Centrala in condensare cu boiler incorporat Vaillant ecoCOMPACT 26 kw VSC 266/4-5 + kit evacuare, 200 litri, 0010015453
  Disponibil pe comandă
 4. Centrala in condensare cu boiler incorporat Vaillant ecoCOMPACT 30kW VSC 306/4-5 + kit evacuare, 150 litri, 0010015923
  Disponibil pe comandă
 5. Centrala termica pe gaz, cu condensare, Vaillant ecoTEC Plus VUW 40CS/1-5, 40 kW, cu kit evacuare
  Disponibil pe comandă
 6. Unitate externa pompa de caldura Aer - Apa Vaillant aroTherm, 12 kW, 400 V
  Disponibil pe comandă
Setați direcția descendentă

Grid List
Cele mai vândute