Coşul meu
Mini Coş

Tece

Tece

Tece este un producator german specializat in solutii sanitare si de instalare pentru bai si bucatarii. Cu o experienta de peste 30 de ani, Tece este recunoscuta pentru calitatea superioara a produselor sale si pentru inovatiile tehnologice din domeniu.

Gama de produse Tece acopera o varietate de nevoi si de utilizari, de la tevi si fitinguri la dusuri, WC-uri, chiuvete si multe altele. Produsele Tece sunt construite cu tehnologie de ultima generatie si sunt proiectate cu accent pe eficienta, usurinta in utilizare si design estetic.

Cu o orientare clara spre sustenabilitate, Tece are o politica ambitioasa de reducere a emisiilor de carbon si a consumului de apa in productia si utilizarea produselor sale. Aceasta preocupare pentru mediul inconjurator este o valoare fundamentala pentru brand si se reflecta in toate aspectele activitatii sale.

Datorita standardelor sale ridicate si a inovatiilor sale tehnologice, Tece este un nume de referinta in domeniul instalatiilor sanitare, fiind preferat de arhitecti, designeri de interior si de toti cei care isi doresc cele mai bune solutii pentru baia si bucataria lor.

Setați direcția descendentă

Grid List
  1. 15 ,00 lei
  2. 750 ,00 lei
  3. 665 ,00 lei
  4. 1150 ,00 lei
  5. 255 ,00 lei
Setați direcția descendentă

Grid List
Cele mai vândute