X

Schell

Schell

Schell este un producator german specializat in solutii de alimentare cu apa si igienizare pentru spatiile publice si comerciale. Compania ofera o gama larga de produse, de la robinete si doze, pana la sisteme complete de alimentare cu apa si tehnologii de igienizare.

Schell se distinge prin calitatea superioara a produselor sale, precum si prin inovatiile tehnologice constante care imbunatatesc experienta utilizatorului si reduc consumul de apa. Compania este preocupata de protectia mediului si promoveaza o utilizare eficienta a resurselor de apa.

De-a lungul anilor, Schell a colaborat cu arhitecti si designeri pentru a dezvolta solutii personalizate pentru proiecte de constructie mari, inclusiv hoteluri, cladiri de birouri si institutii publice. Produsele Schell sunt utilizate pe scara larga in intreaga lume si sunt cunoscute pentru fiabilitatea si durabilitatea lor.

In plus, Schell face parte din grupul Geberit, ceea ce inseamna ca beneficiaza de resurse si expertiza suplimentara in domeniul alimentarii cu apa si igienizarii. Aceasta afiliere asigura ca Schell ramane un lider inovator in domeniul sau si continua sa dezvolte produse si solutii inovatoare pentru clientii sai.

Setați direcția descendentă
Setați direcția descendentă