Coşul meu
Mini Coş
După
Preţ

Purmo

Purmo

Citeste mai mult despre garantia PURMO

Purmo este un producator de radiatoare si solutii de incalzire pentru case, apartamente si spatii comerciale. Cu o experienta de peste 60 de ani, Purmo este una dintre cele mai importante companii din Europa care ofera solutii de incalzire si racire. Produsele sale sunt concepute pentru a fi durabile, eficiente si ecologice, si sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si forme, adaptate nevoilor fiecarui tip de spatiu.

Purmo se concentreaza pe dezvoltarea de solutii inovatoare pentru incalzire si racire, si ofera produse care pot fi integrate usor in orice sistem de incalzire sau racire. Compania se concentreaza pe calitate, durabilitate si confort, si dezvolta produse care respecta cele mai inalte standarde de performanta si eficienta energetica.

Radiatoarele si solutiile de incalzire Purmo sunt ideale pentru a fi utilizate in orice tip de cladire, de la case si apartamente, la spatii comerciale si industriale. Acestea ofera un confort termic deosebit si ajuta la reducerea costurilor de incalzire sau racire. De asemenea, Purmo ofera o gama larga de accesorii si piese de schimb pentru radiatoarele sale, astfel incat acestea sa poata fi intretinute si reparate cu usurinta.

In concluzie, Purmo este o alegere excelenta pentru oricine cauta o solutie de incalzire sau racire de calitate superioara, durabila si eficienta energetic.

Setați direcția descendentă

Grid List
  1. 14 ,00 lei
Setați direcția descendentă

Grid List
Cele mai vândute