Coşul meu
Mini Coş

Kludi

Kludi

Kludi este un brand german specializat in producerea de solutii sanitare pentru bai si bucatarii. Din 1926, acesta creeaza produse inovatoare pentru a imbunatati calitatea vietii oamenilor. Cu o mare atentie acordata functionalitatii si esteticii, produsele Kludi sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor.

Kludi ofera o gama larga de produse, de la baterii si dusuri pana la accesorii si sisteme complete de dus. Cu ajutorul designerilor talentati si a expertilor in tehnologie, brandul german isi dezvolta produsele cu atentie la detalii si o viziune indrazneata. In plus, Kludi este cunoscut pentru inovatia si sustenabilitatea produselor sale, care combina cele mai noi tehnologii cu un design atractiv si functional.

Sigla Kludi se asociaza imediat cu motto-ul Water in Perfection. Acesta sugereaza angajamentul brandului de a oferi produse de inalta calitate, de ultima generatie, care sa ofere o experienta de utilizare perfecta. Fiecare produs Kludi este proiectat si fabricat cu atentie la detalii, pentru a asigura o functionare optima si fiabilitate pe termen lung. Astfel, motto-ul "Water in Perfection" exprima viziunea Kludi de a fi unul dintre liderii de piata in domeniul produselor sanitare si un furnizor de solutii de top pentru satisfacerea nevoilor clientilor.

De-a lungul anilor, Kludi a primit numeroase premii internationale pentru designul si performanta produselor sale, consolidandu-si astfel pozitia de lider in domeniul solutiilor sanitare. Cu o prezenta globala si o abordare centrata pe client, Kludi isi propune sa fie mereu la inaltimea asteptarilor utilizatorilor sai.

Setați direcția descendentă

Grid List
  1. 120 ,00 lei
  2. 190 ,00 lei
  3. 175 ,00 lei
  4. 444 ,00 lei
  5. 191 ,00 lei
  6. 293 ,00 lei
Setați direcția descendentă

Grid List
Cele mai vândute