X

După
Lungime (mm)
 1. 250 2 produse
Destinatie recomandata
 1. profesional 7 produse
Diametrul maxim al discului (mm)
 1. 125 3 produse
 2. 180 1 produs
Capacitate (mAh)
 1. 2000 1 produs

Bosch

Bosch

Vezi lista parteneri Bosch Service in Romania

Bosch este un producator german de renume mondial, cunoscut pentru gama larga de echipamente de incalzire si productie a apei calde menajere. Prin cercetare si dezvoltare constanta, Bosch a reusit sa creeze tehnologii inovatoare si sisteme de incalzire si productie a apei calde menajere de inalta eficienta energetica, care aduc beneficii semnificative utilizatorilor finali.

Motto-ul Bosch este Imbunatatirea calitatii vietii, iar acest lucru se reflecta in produsele lor, care ofera o eficienta ridicata si o durata lunga de viata.

Centralele termice pe gaz Bosch sunt cunoscute pentru fiabilitatea si performantele lor ridicate, precum si pentru economia de energie. Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de modele si capacitati, astfel incat sa poti alege cea mai potrivita optiune pentru nevoile tale specifice.

Bosch este o alegere excelenta pentru cei care cauta solutii durabile si eficiente de incalzire. Cu produsele lor inovatoare si tehnologia de ultima generatie, acestia reusesc sa ofere o experienta de incalzire de calitate superioara. Asadar, daca esti in cautarea unei centrale termice pe gaz fiabila si eficienta, Bosch poate fi o optiune excelenta pentru tine.

 

Setați direcția descendentă
 1. Burghiu beton SDS Max Speed-X Bosch, 22 x 800 mm
  Produs indisponibil
 2. Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 - 12
  Produs indisponibil
 3. Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 - 15
  Produs indisponibil
 4. Centrala termica electrica Bosch Tronic Heat 3500 - 18
  Produs indisponibil
Setați direcția descendentă