Coşul meu
Mini Coş
După
Preţ

Ariston

Ariston

Vezi lista parteneri Ariston Service in Romania

Ariston este un brand italian renumit, specializat in productia de aparate si solutii pentru incalzirea apei, incalzirea locuintei si a sistemelor de aer conditionat. Cu o istorie de peste 50 de ani, Ariston este unul dintre liderii mondiali in aceasta industrie, oferind produse de cea mai buna calitate si inovatoare.

Ariston ofera o gama larga de produse, de la boilere si incalzitoare de apa, pana la centrale termice si pompe de caldura. Toate produsele sunt concepute cu cea mai noua tehnologie, cu un design modern si cu o functionalitate superioara, oferind clientilor confortul si eficienta pe care si-l doresc.

De-a lungul anilor, Ariston a primit numeroase premii si recunoasteri pentru produsele sale, inclusiv pentru designul inovator si eficienta energetica. Ariston este preocupat de impactul asupra mediului, asadar se concentreaza pe dezvoltarea si utilizarea de solutii care sa ajute la reducerea consumului de energie si la protejarea planetei.

Ariston isi propune sa ofere clientilor sai o experienta completa, incluzand un suport tehnic excelent, garantand astfel calitatea si fiabilitatea produselor.

Setați direcția descendentă

Grid List
  1. 199 ,00 lei
  2. 1210 ,00 lei
  3. 1165 ,00 lei
  4. 1190 ,00 lei
Setați direcția descendentă

Grid List
Cele mai vândute