Coşul meu
Mini Coş
După
Preţ

Ariston

Ariston

Vezi lista parteneri Ariston Service in Romania

Ariston este un brand italian renumit, specializat in productia de aparate si solutii pentru incalzirea apei, incalzirea locuintei si a sistemelor de aer conditionat. Cu o istorie de peste 50 de ani, Ariston este unul dintre liderii mondiali in aceasta industrie, oferind produse de cea mai buna calitate si inovatoare.

Ariston ofera o gama larga de produse, de la boilere si incalzitoare de apa, pana la centrale termice si pompe de caldura. Toate produsele sunt concepute cu cea mai noua tehnologie, cu un design modern si cu o functionalitate superioara, oferind clientilor confortul si eficienta pe care si-l doresc.

De-a lungul anilor, Ariston a primit numeroase premii si recunoasteri pentru produsele sale, inclusiv pentru designul inovator si eficienta energetica. Ariston este preocupat de impactul asupra mediului, asadar se concentreaza pe dezvoltarea si utilizarea de solutii care sa ajute la reducerea consumului de energie si la protejarea planetei.

Ariston isi propune sa ofere clientilor sai o experienta completa, incluzand un suport tehnic excelent, garantand astfel calitatea si fiabilitatea produselor.

Produse 1-60 din 81

Setați direcția descendentă

Grid List
 1. 169 ,00 lei
 2. 1210 ,00 lei
 3. 1165 ,00 lei
 4. 1190 ,00 lei
 5. 86 ,00 lei
 6. Boiler electric Ariston Andris Lux Eco 10 EU, 10 L, 1200W
  Disponibil pe comandă
 7. Boiler electric Ariston Andris Lux Eco 15 EU, 15 L, 1200W
  Disponibil pe comandă
 8. Boiler electric/lemne Ariston SLE 80
  Disponibil pe comandă
 9. Boiler lemne Ariston SL 80
  Disponibil pe comandă
 10. Centrala termica pe gaz, cu condensare, Ariston Cares Premium 30 kW, cu kit evacuare
  Disponibil pe comandă

Produse 1-60 din 81

Setați direcția descendentă

Grid List
Cele mai vândute