Coşul meu

Mini Coş

Regulament Giveaway

 

 

REGULAMENT GIVEAWAY FACEBOOK

REGULAMENT CONCURS GIVEAWAY

 

 1. Organizator

 

Concursul este realizat de către compania  POLTERGEIST SRL, cu sediul în Str. Ovidiu Cotruș nr. 24, jud. Timiș, orașul Timișoara, având cod unic de înregistrare RO 11152462, număr de înregistrare la Registrul Comertului J35/1090/1998.

 

 1. Perioada de desfășurare

 

Concursul se desfășoară în perioada 18 decembrie – 24 decembrie (ora 23:59), datele de începere sau finalizare putând fi modificate din pricina unor eventuale împrejurări excepționale, independente de voința organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibilă pe pagina de Facebook ”EuroInstal” și pe site-ul https://www.euro-instal.ro/.

 

 1. Locul de desfășurare al concursului

 

Concursul se organizeaza și desfășoară pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Facebook EuroInstal.

 

 1. Dreptul de participare la concurs

 

4.1. În cadrul Concursului poate participa orice persoana fizică cu domiciliul sau reședința pe teritoriul Romaniei, având o vârstă minimă de 18 ani.
4.2. Pentru participanții minori, regulamentul campaniei impune ca aceștia să aibă acordul unui părinte, tutore sau persoană responsabilă legal a acestora.
4.3. Angajații firmei POLTERGEIST SRL nu vor putea participa la concurs.

 

 1. Premiul

 

Premiile Concursului sunt oferite de către POLTERGEIST SRL și constau în umătoarele:

 • Premiul 1: Iphone 12 PRO MAX
 • Premiul 2: Baterie KLUDI Bingo Star
 • Premiul 3: Baterie inalta HANSGROHE Metropol 260

 Câștigătorii vor fi extrași în data de 25 decembrie prin intermediul website-ului www.commentpicker.com și vor fi anunțați pe 25 decembrie pe pagina de Facebook EuroInstal.

 

 1. Conditii de participare

 

Extragerea la sorți pentru a intra în cursa privind câștigarea unui premiu din cele 3, participanții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

- LIKE la pagina oficială de facebook EuroInstal

- LIKE & SHARE (public) la postarea cu GIVEAWAY

- Comentariu la postarea oficială a concursului în care sa dai TAG la 2 prieteni si să răspunzi la întrebarea: ‘’Care este brandul de centrală pe care l-ai alege pentru tine, Vaillant sau Ariston?’’

 

IMPORTANT !!! 
Trebuie îndepliniți toți pașii pentru validarea participării.

 

 1. Regulamentul Concursului

 

7.1. Deciziile de acordare a premiului aparține în totalitate brandului POLTERGEIST SRL. În această campanie nu au voie să participe persoanele juridice, vânzătorii și patronii magazinelor, angajații EuroInstal și toți cei implicați în organizarea acestei campanii.
7.2. Vârsta minimă pentru participare este de 18 ani. Pentru participanții minori, regulamentul campaniei impune ca aceștia să aibă acordul unui părinte, tutore sau persoană responsabilă legal a acestora.
7.3. Participarea la această campanie implică cunoașterea și acceptarea integrală expresă și neechivocă a prezentului regulament.
7.4. Vor fi eligibili pentru extragere doar participanții care îndeplinesc toate condițiile de participare la concurs. Dacă din cauza setărilor de confidențialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alți participanți, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu include participantul aflat in această situație în concurs.
7.5. Organizatorii își rezervă dreptul de a anula participarea concurenților care editează comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a căror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

7.6. Premiile se acordă pe baza unui act de identitate și a unui proces verbal de predare-primire.

7.7. În cazul în care, în urma verificărilor desfășurate de către organizator, rezultă că în procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul își rezervă dreptul de a retrage participanților premiul obținut ca rezultat unor astfel de activități. Participarea la această campanie promoțională implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

7.8. Câștigătorii au la dispoziție 48 de ore pentru a ne trimite datele de contact (număr de telefon, adresa de livrare) printr-un mesaj privat, pe Facebook. Dacă, în termen de 48 de ore lucrătoare, câștigătorii nu vor putea fi contactați, ne rezervăm dreptul de a alege un alt câștigător.

 

 1. Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

  1. Scopul


Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma POLTERGEIST SRL  prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viața intimă, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

 

8.2.Securitatea si confidentialitatea datelor


Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate într-o bază de date computerizată proprie, la care au acces doar angajații Operatorului. Operatorul își ia angajamentul să nu instrăineze niciunei terțe părți aceste informații și să nu le foloseasca în alte scopuri decât cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurată prin intermediul parolelor sistemului informatic și lipsa accesului extern la baza de date.

 

 

 POLTERGEIST SRL  

Departament Marketing