Coşul meu
Mini Coş
Filtru anti-magnetita Fernox pentru centrale termice, 1" FE-FE
350
Cod produs FERNOX003

Filtru anti-magnetita Fernox pentru centrale termice, 1" FE-FE

350 ,00 lei
/bucata
- +

Livrare 2-5 zile lucrătoare.

Transportat în cele mai sigure condiții.

Plata in rate STAR Card

Descriere si specificatii tehnice

none

Filtrul antimagnetita Fernox TF1 Compact este o solutie inovatoare pentru protejarea sistemului de incalzire centrala impotriva impuritatilor magnetice si non-magnetice. Acesta utilizeaza filtrarea hidrociclonica si magnetica pentru a indeparta orice fel de impuritati din apa din sistemul de incalzire, asigurand o functionare optima a sistemului. Cu o capacitate de orientare multipla si un ansamblu puternic de magneti din neodimiu, Fernox TF1 Compact Filter poate fi montat in orice pozitie si poate captura impuritati intr-un mod eficient. Acest filtru se livreaza impreuna cu Protector+ Filter Fluid, care ajuta la colectarea resturilor de coroziune si de calcar si prelungeste durata de viata a sistemului. Montarea si curatarea filtrului sunt usoare si rapide, fara a necesita demontarea unitatii, facand din acest produs alegerea ideala pentru protejarea sistemului de incalzire centrala.

  • Filtrul hidrociclonic si magnetic Fernox TF1 Compact elimina impuritatile magnetice si non-magnetice din sistemul de incalzire centrala, asigurand o functionare optima a acestuia.
  • Capacitatea sa de orientare multipla si ansamblul sau puternic de magneti din neodimiu asigura capturarea impuritatilor intr-un mod eficient, indiferent de pozitia de montare.
  • Este livrat impreuna cu Protector+ Filter Fluid, care ajuta la colectarea in siguranta a resturilor coroziunii si a calcarului, imbunatatind performantele filtrului si prelungind durata de viata a sistemului.
  • Fernox TF1 Compact Filter este usor de montat si de curatat, fara a necesita demontarea unitatii, fiind ideal pentru utilizare in spatii restranse sau zone cu acces restrictionat.
  • Este produsul perfect pentru protejarea sistemului de incalzire centrala si mentinerea performantei optime a acestuia.
  • Fernox TF1 Compact Filter are o temperatura maxima de operare de 100 °C si o presiune maxima de operare de 3 bari, putand asigura un debit maxim de 50 l/min.
  • Dimensiunile sale compacte si greutatea redusa de 1,4 kg fac din Fernox TF1 Compact Filter o alegere convenabila si usor de utilizat pentru orice proprietar de sistem de incalzire centrala.

 

Specificatii tehnice
More Information
Codul de produs al furnizorului TF1