X

Despre noi

Euroinstal este lider in domeniul instalatiilor termice, sanitare si de ventilatie, cu 18 magazine la nivel national si 25 ani de experienta. Nascuta din pasiune pentru confort si siguranta, misiunea noastra este de a oferi solutii durabile si inovatoare. Ne mandrim cu un portofoliu diversificat de produse, proiectate pentru a imbunatati si simplifica viata oamenilor.

Istorie

Compania POLTERGEIST SRL a fost infiintata in anul 1998 si a cunoscut o crestere constanta de-a lungul timpului, devenind un lider in domeniul instalatiilor termice si sanitare. In prezent, societatea are o retea de 19 magazine in zona de vest a tarii si colaboreaza cu parteneri din toata Romania.

Calitate si profesionalism

Euroinstal este o companie certificata ISO 9001 si ISCIR, ceea ce garanteaza calitatea produselor si serviciilor noastre. Oferim o gama larga de produse de la cele mai renumite branduri din lume, la preturi competitive. Personalul nostru este calificat si experimentat, gata sa va ofere consultanta si asistenta tehnica de cea mai buna calitate.

Avantaje pentru clienti

Euroinstal ofera clientilor sai o serie de avantaje, printre care:

  • O gama larga de produse, cu peste 10.000 de articole
  • Stocuri actualizate la zi
  • Livrari rapide
  • Garantie de 2 ani
  • Servicii de consultanta si asistenta tehnica

 

Euroinstal este un partener de incredere pentru toti cei care cauta solutii de instalatii termice, sanitare si de ventilatie de calitate. Suntem o companie dinamica, care se adapteaza mereu nevoilor clientilor nostri.