Coşul meu
Mini Coş
Despre noi

Înființată încă din anul 1998, compania POLTERGEIST SRL și-a câștigat un statut important în sectorul instalațiilor, fiind recunoscută pentru calitatea produselor sale destinate construcțiilor civile și industriale. Cu o vechime de peste 24 ani, înființată ca societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral românesc, se situează printre primele societăți din sfera instalațiilor termice si sanitare, fiind certificata ISO 9001 si ISCIR.

Raportul calitate/preț, profesionalismul serviciilor și stocul generos de mărfuri au ajutat compania să devină un lider pe piața instalațiilor în zona de vest a tării cu o rețea de 19 magazine și colaborări și livrări în toată țara.

Seriozitatea companiei, în colaborările cu clienții, a condus la crearea de colaborări bazate pe avantaje multiple:

O gama multiplă de produse, care însumează peste 10.000 de articole. Stocuri actualizate la zi, pentru a pune la dispoziția clienților întreaga gama de produse care asigura buna funcționare a unei instalații termice sau de climatizare la prețul care îti convine.

Un colectiv format din oameni specializați, gata să execute cerințele clienților. Distribuirea produselor și furnizarea lor într-un interval de timp scurt. Serviciile unui compartiment de service autorizat. Garanție minim 2 ani la toata gama de produse.

Pagina de internet www.euro-instal.ro care asigură accesul la informații, comenzi și vizualizarea ofertelor promoționale.

Prețuri accesibile și produse de calitate superioară. Legături permanente cu clienții interesați de produsele existente în stoc, s-au creat și datorită profesionalismului de care echipa EuroInstal a dat dovadă de-a lungul timpului. Societatea se bucură de recunoașterea calității serviciilor atât din partea clienților mulțumiți, cât și din partea altor firme din acest sector, firme concurente.

Compania POLTERGEIST SRL asigură adițional clienților consultantă gratuită, asistență tehnică si servicii de garanție. Prin colaborarea cu firma POLTERGEIST SRL mulți clienți economisesc timp prețios prin achiziționarea produselor dintr-o singură locație, nefiind nevoie de o altă deplasare pentru ridicarea produselor sau realizarea altor demersuri.

Compania POLTERGEIST SRL este o societate complexă cu un număr mare de clienți, care oferă pe lângă serviciul ireproșabil de achiziții de produse, și consultantă specializată, fiind astfel un partener de afaceri ideal și competitiv.