Coşul meu

Mini Coş

Chiuveta bucatarie Pyramis Siros, finisaj pyragranit black, 57 x 51 cm
775
Cod produs PYRAMIS255

Chiuveta bucatarie Pyramis Siros, finisaj pyragranit black, 57 x 51 cm

775 ,00 lei
/bucata
- +

Livrare 2-5 zile lucrătoare.

Transportat în cele mai sigure condiții.

Plata in rate STAR Card

Descriere

none

Chiuveta este unul din cele mai importante locuri functionale din bucatarie. Marea majoritatea a timpului petrecut in bucatarie se desfasoara aici, langa chiuveta de bucatarie. De aceea, chiuvetele trebuie sa fie functionale, atragatoare din punct de vedere estetic si sa fie compuse dintr-un material inovativ care sa ne usureze munca in bucatarie. 

Chiuvetele de bucatarie din granit de la Pyramis adauga rezistenta si soliditate bucatariei. Sunt rezistente la caldura, zgarieturi si socuri si sunt disponibile intr-o gama variata de forme si dimensiuni.

Pyramis Pyragranite Siros este o chiuveta de bucatarie, a carei montare se poate realiza pe blat, la nivel cu blatul sau sub blat. Chiuveta Siros este formata dintr-o singura cuva, fara picurator, confectionata din material compozit cu finisaj black. Dimensiunile chiuvetei sunt latime 51.5 cm, lungime 57 cm si adancime 20 cm.

 

 

Rezistenta la caldura: Chiuveta va ramane perfecta chiar daca intra in contact cu obiecte a caror temperatura poate atinge 280 grade.

 

Usor de curatat: Chiuveta nu se pateaza de la alimente si nu se decoloreaza chiar daca intra in contact cu detergenti puternici.

 

Rezistenta la socuri mecanice: Chiuveta nu se va sparge chiar daca scapam pe suprafata ei un obiect de 1kg de la o inaltime de 70cm.
More Information
Brand Pyramis
Garantie Persoana Fizica (ani) 15
Garantie Persoana Juridica (ani) 15
Tip produs Chiuveta de bucatarie
Model 070084901
Forma Dreptunghiular
Material Pyragranite
Finisaj Negru
Lungime (cm) 57
Latime (cm) 51.5

Scrie Recenzia ta

Evaluezi: Chiuveta bucatarie Pyramis Siros, finisaj pyragranit black, 57 x 51 cm