X

După
Mod comunicare
  1. cu fir 1 produs

Uponor

Uponor

Cu o experienta de peste 100 de ani, Uponor este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de solutii pentru incalzire, racire si distributia apei. Produsele Uponor sunt folosite in intreaga lume in constructia de cladiri comerciale si rezidentiale, fiind cunoscute pentru fiabilitatea, inovatia si calitatea lor superioara.

In centrul strategiei sale se afla angajamentul pentru sustenabilitate si eficienta energetica, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori in dezvoltarea sistemelor de incalzire si racire durabile si de inalta performanta.

Printre produsele sale se numara sisteme de incalzire si racire in pardoseala, tevi si accesorii pentru incalzire si racire prin perete si pardoseala, sisteme de distributie a apei, dar si solutii pentru managementul apei si protectia impotriva incendiilor. In plus, Uponor este un lider in inovatie, dezvoltand in mod constant noi produse si tehnologii pentru a satisface nevoile clientilor sai.

Cu o prezenta globala si o reputatie de incredere, Uponor se angajeaza sa ofere cele mai bune solutii pentru confortul si siguranta clientilor sai.

Setați direcția descendentă
Setați direcția descendentă