Coşul meu
Mini Coş
După
Preţ

Rbm

Rbm

RBM este o companie de origine italiana specializata in producerea de solutii de aerisire, filtrare si incalzire in pardoseala pentru instalatiile sanitare si de incalzire. Cu o experienta de peste 40 de ani, RBM este recunoscuta pentru produsele de inalta calitate si tehnologia avansata utilizate in productie.

RBM ofera o gama variata de aerisitoare, sisteme de filtrare a apei si incalzire in pardoseala, care sunt folosite in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale din intreaga lume. Produsele RBM sunt proiectate sa optimizeze performanta instalatiilor sanitare si de incalzire, contribuind la reducerea consumului de energie si la cresterea duratei de viata a echipamentelor.

Sistemele de incalzire in pardoseala ale RBM sunt cunoscute pentru confortul si eficienta lor, asigurand o distributie uniforma a caldurii si un nivel optim de umiditate in aer. Aerisitoarele si sistemele de filtrare a apei RBM sunt proiectate sa asigure o calitate superioara a apei, reducand astfel riscul de blocare a conductelor si prelungind durata de viata a instalatiilor sanitare.

In concluzie, RBM este un partener de incredere pentru cei care cauta solutii de calitate in ceea ce priveste aerisirea, filtrarea si incalzirea in pardoseala, oferind produse inovatoare si tehnologie de varf pentru instalatiile sanitare si de incalzire.

Setați direcția descendentă

Grid List
  1. 87 ,00 lei
  2. 105 ,00 lei
  3. 38 ,00 lei
  4. 180 ,00 lei
  5. 5 ,5 lei
Setați direcția descendentă

Grid List
Cele mai vândute