X

După

Fondital

Fondital

Fondital este o companie italiana specializata in productia de radiatoare din aluminiu de inalta calitate. Fondata in 1970, Fondital este un lider inovator si incontestabil in sectorul de incalzire global. Produsele lor sunt cele mai eficiente si mai sigure din piata si sunt proiectate pentru a satisface cele mai inalte standarde de confort termic. Radiatoarele din aluminiu Fondital sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, designul lor elegant si tehnologia lor avansata, care le face sa fie ideale pentru orice tip de casa sau birou.

Motto-ul Fondital este Armonia Termica, ceea ce sugereaza angajamentul lor de a crea produse care sa ofere un confort termic optim in fiecare incapere a casei sau cladirii. Fondital este dedicata furnizarii de solutii inovatoare si eficiente pentru clientii lor, oferind produse de cea mai inalta calitate si servicii excelente. Fondital se concentreaza pe imbunatatirea tehnologiei si a designului, astfel incat sa ofere produse cu performante de top si cu un aspect atractiv.

Radiatoarele din aluminiu Fondital sunt proiectate cu cele mai bune caracteristici tehnologice si sunt fabricate cu materiale de cea mai inalta calitate, pentru a garanta un produs fiabil si durabil. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme, astfel incat sa se potriveasca cu orice stil de decor. Radiatoarele Fondital ofera un confort termic optim, economie de energie si o viata lunga de utilizare.

Motto-ul Fondital, "Armonia Termica", reflecta angajamentul lor de a furniza clientilor solutii de incalzire inovatoare si eficiente, care ofera confort termic in orice moment. Cu o experienta vasta in domeniul incalzirii, Fondital este mereu in cautarea celor mai bune tehnologii si solutii, pentru a raspunde nevoilor clientilor si a imbunatati calitatea vietii.

Pentru a beneficia de cele mai eficiente si performante radiatoare din aluminiu, Fondital este alegerea perfecta.

Setați direcția descendentă
 1. 0 ,5 lei
 2. 2 ,00 lei
 3. 2 ,00 lei
 4. Calorifer aluminiu Fondital Garda Dual 80 Aleternum 1000, vertical, pret/element
  Produs indisponibil
 5. Calorifer aluminiu Fondital Garda Dual 80 Aleternum 1200, vertical, pret/element
  Produs indisponibil
 6. Calorifer baie Fondital Cool portprosop drept, alb, 450 x 1160 mm + accesorii montaj
  Produs indisponibil
 7. Calorifer baie Fondital Cool portprosop drept, alb, 450 x 1490 mm + accesorii montaj
  Produs indisponibil
 8. Calorifer baie Fondital Cool portprosop drept, alb, 500 x 860 mm + accesorii montaj
  Produs indisponibil
 9. Calorifer baie Fondital Cool portprosop drept, alb, 600 x 860 mm + accesorii montaj
  Produs indisponibil
Setați direcția descendentă